Stil

DŽEJ LO, ZENDAJA, PA STIGLA I SRPKINJA! Niko ne skida pogled sa Tamare, u PAMUČNOJ ROLCI oduvala poznate! (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Tamara Kalinić ponovo je u centru pažnje zbog modnog izdanja.

Izvor: Profimedia/Hanna Putylina / Shutterstock Editorial

U toku je Nedelja mode u Parizu, a kao i svaki put, okupila je brojne poznate ličnosti. Nakon Džej Lo i Zendaje koje su ekscentričnim izdanjima napravile modni spektakl, ceo Pariz je počeo da bruji o Srpkinji. Tamara Kalinić je još jednom dokazala zašto važi za jednu od najbolje obučenih blogerki sveta - pojavila se u "običnom" izdanju koje su modni stručnjaci opisali rečima "klasa i elegancija".

Izvor: om Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tamara je za ovu priliku obukla suknju do kolena i sako. Desen kompleta je prugasti, a uparila ga je sa crnom običnom rolkom. Suknja ima izraženiji šlic, a kaiš sa zlatnom šnalom napravio je efektni kontrast. Blogerka je izabrala salonke koje su nepogrešive kada je ovakav stajling u pitanju!

Tamara je bila u društvu influenserke Ksenije Adonts koja je takođe stajlingom privukla pažnju. Srpkinja neprestano dobija najviše ocene modnih stručnjaka, a ako je suditi po komentarima sa društvenih mreža, Tamara zna kako da diktira modne trendove. "Sve joj stoji", "Ona baš zna kako se odeća nosi", "Najobičniji stajling pretvori u najbolji", "Tamara parira svetskim facama", pisali su mnogi.

Da li vam se dopada ovo izdanje?

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)