KAKO DA

STAVILA JE PROVIDNU FOLIJU U ZAMRZIVAČ I POKAZALA REZULTAT: "Genijalno, hvala za TRIK koji olakšava život" (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Trik za providnu foliju zaludeo je internet.

Izvor: Tiktok/lovelivedream82/Screenshot

Providna folija je spas za čuvanje ostatatka hrane ili kad želimo da sačuvamo bilo koji predmet prilikom transporta. Sada je jedna žena objavila trik koji koristi, a koji je preplavio TikTok. Mnogi kažu da olakšava život, a sve što je uradila, jeste da je foliju stavila u zamrzivač preko noći.

Sigurno vam je poznato da se providna folija lepi kada je lepimo preko posude sa hranom. Tada često dolazimo u situaciju da je bacimo, a kako se to ne bi dogodilo, ovo je trik koji može da vam pomogne. Kada foliju stavite u zamrzivač, uklonićete statički elektricitet tokom korišćenja.

"Nećete verovati kada ovo vidite", rekla je pratiocima, a potom celu kartonsku kutiju sa prozirnom folijom stavila u svoj zamrzivač. Potom je izvadila i njome prekrila staklenu posudu napunjenu šlagom. Usledio je niz komentara žena koje koriste isti trik, ali i onih koje će tek probati. "Ne znam kako nisam znala za ovo ranije", "Genijalno", "Ovaj trik je stvoren za mene", "Mi ovo radimo na poslu, zaista deluje", pisale su... Pogledajte snimak koji je objavila:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)