Stil

KOLEGAMA STAVLJALA SVAKI DAN VIJAGRU U KAFU! Osećali čudan ukus, KAMERE sve snimile: Šta se dešava kada se ČESTO PIJE?

Autor Teodora Boškovski

Kolege su se žalile na čudan ukus i kašastu teksturu.

Izvor: AntonSAN/Shutterstock

Vijagru, odnosno sildenafil (što je njen medicinski naziv), uzima ogroman broj muškaraca koji nemaju problema sa e*ektilnom disfunkcijom, ali žele da poboljšaju performanse u krevetu i dugo zadrže e*ekciju. Međutim, šta se dešava kada se vijagra svaki dan konzumira i to nenamerno?

Upravo se to dešavalo radnicima u jednoj fabrici koja pravi proizvode za zaštitu od požara u gradiću Dover u Velikoj Britaniji.

"Nisam kriva, samo sam proveravala sadržaj šoljice", tim se rečima na sudu branila Britanka koja je optužena da je kolegama s posla stavljala samlevene tablete Vijagre u kafu, prenosi Gardian.

Karen Bele (62) radila je kao čistačica u pomenutoj fabrici, a kamere su je snimile kako ubacuje i meša nepoznati prah u kafu koju je svakodnevno kuvala ostalim kolegama. Kolege su se žalile na čudan ukus i kašastu teksturu. Ona je s rukavicama na rukama mešala kafu. Kasnije, policija je pronašla dve bočice u kojima se nalazio sildenafil, poznatiji kao vijagra. Takođe, bočice su pronađene i u kancelarijama dve njenih kolegenica.

"Korišćene količine tableta nisu dovoljne da se ljudi ozbiljnije otruju, ali zaključilo je kako je Bele imala malicioznu nameru da našteti svojim kolegicama, a moguće i ostalim radnicima u fabrici", zaključilo je tužilaštvo, dok se suđenje i dalje nastavlja.

Inače, poznata "plava pilulica" dostiže svoj vrhunac uroku od sat vremena nakon uzimanja. Upozorenje na leku kaže da "ako doživite erekciju koja traje duže od četiri sata", trebalo bi da potražite savet lekara. Ovo važi samo ako je muškarac doživeo četiri sata dugu, kontinuiranu e*ekciju.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)