Stil

HRVATICA PRVI PUT U JAVNOSTI POSLE UDAJE ZA NAJBOGATIJEG PRINCA: Milijarderi ostali BEZ TEKSTA zbog onoga što je obukla!

Autor Tamara Veličković

Aniša Kalebić, koja se udala za princa Abdula Matina od Bruneja, uslikana je prvi put u javnosti nakon venčanja koje je trajalo deset dana!

Izvor: Profimedia/Mohd RASFAN / AFP

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu, princ Abdul Matin od Bruneja, oženio se Anišom Kalebić koja je poreklom iz Hrvatske. Svečana ceremonija trajala je gotovo deset dana, a sada se princeza pojavila prvi put nakon što je ušla u kraljevsku porodicu. Sa suprugom je došla na venčanje tajlandskog multimilijardera i sve ostavila bez teksta.

Abdul i Aniša bili su posebni gosti na luksuznoj svadbi u Bangkoku, a Hrvatica je modnim izborom oduševila prisutne. Društvene mreže preplavljene su njenim fotografijama, a brojni obožavatelji kraljevske porodice ističu da je jedna od najlepše obučenih žena. Aniša se pojavila u tamnoplavoj haljini sa šljokicama i dugačkim plaštom.

Reč je o kreaciji britanske modne dizajnerke Dženi Pakam. Poznata je po kreiranju venčanica i svečanih haljina, a obožava je Kejt Midlton. Dženi je dizajnirala haljinu koju je Kejt obukla odmah posle porođaja, kada je sa Vilijamom i bebom u rukama pozirala ispred porodilišta. Pre tri godine, tačnije 2021, na londonskoj premijeri filma "No Time to Die" obukla je haljinu sličnu ovoj koju je Aniša nosila.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)