Hit fotke!

DOŠLA SKORO GOLA, A SVI GLEDAJU U "HOROR" FRIZURU! Majli Sajrus urnišu na mrežama zbog PROPASTI na dodeli Gremija (FOTO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Pevačicu Majli Sajrus prozivaju zbog frizure na dodeli Gremija - niko i ne gleda u haljinu koja više otkriva, nego što skriva!

Izvor: Profimedia/AFP/Robyn Beck

Pevačica i glumica Majli Sajrus glavna je tema nakon dodele Gremi nagrada, zbog neobičnog stajlinga. Porede je sa zvezdom akcionih filmova Kurtom Raselom i bivšom britanskom premijerkom Margaret Tačer!

Majli Sajrus (31) obukla je zlatnu, mrežastu haljinu brenda "Maison Margiela" i cipele "Christian Louboutin", ali svi pričaju o frizuri. Kao da je upravo izvadila viklere, isprskala "tonu" laka za kosu i izašla na crveni tepih!

Majli često iznenadi stajlingom, ali kada je birala haljinu koja zaista više otkriva, nego što skriva, sigurno nije ni slutila da će se više pričati o njenoj frizuri.

Izvor: Profimedia/AFP/Robyn Beck

"Šta se dešava sa Majli, jesmo li se to vratili u osamdesete", "Da li može da pomeri glavu", "Izgleda kao Kurt Rasel", samo su neki od komentara na račun pevačice.

Ovako je izgledala na nastupu, a ne propustite ni snimak skandala koji je obeležio dodelu Gremija!

Izvor: Profimedia/VALERIE MACON / AFP

A ovako je nedavno izgledala kada je predstavila novu frizuru, definitivno pokušava da vrati osamdesete u modu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO: Ovo je najtraženija frizura u 2024!

(MONDO/B.Z.J.)