Modna dominacija

VIKTORIJA BEKAM POZIRALA SA "OMRAŽENOM" SNAJOM! Još jednom pokazala zašto je IKONA STILA - jedna crna, a druga bela

Autor Teodora Boškovski

Supermodel Viktorija Bekam pozirala je sa svojom snajom! Jedna u crnom, a druga u belom...

Izvor: Profimedia

Najstariji sin porodice Bekam, Bruklin Bekam pre dve godine oženio se glumicom Nikolom Pelc. Javnost je pomno pratila njihovo glamurozno venčanje. U više navrata se slušalo o netrpeljivosti svekrve, Viktorije Bekam i njene snaje. Navodno, sve je počelo zato što Viktorija sa svojim timom ljudi nije mogla da skroji venčanciu na vreme. Bilo je i šuškanja da Nikola odvaja sina od porodice, a sada kako se vidi, "ratne sekire" su zakopane.

Na premijeri filma "Lola" mlade Nikole Pelc pojavili su se i Bekamovi na čelu sa Viktorijom, kako bi joj pružili podršku. Osvanule su i slike snaje i svekrve kako poziraju pred paparacima. I dok je Viktorija bila obučena u crno od glave do pete, Nikola se odlučila za belu boju. 

Prelepa Nikola na sebi je imala elegatne dugačke pantalone koje su prekrivale visoke štikle, dok se gore odlučila za beli korset na široke bratele. Kosu je vezala u visoki rep, dok joj je šminka bila prilično svedena i popularna. Osmeh nije skidala sa lica. S druge strane, Viktorija Bekam je odabrala crno odelo - sako "u šrek" i "cigaret" pantalone. Špicaste salonke su stavile pečat na eleganciju. Međutim, za razluku od Nikole, Viktorija nije imala toliko veliki osmeh. Da li svekrva glumi ili je prirodno takva, prosudite po slikama:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)