Stil

JELENA ĐOKOVIĆ U ČIZMAMA KOJIMA SU SRPKINJE OPSEDNUTE! Mnoge ne znaju KAKO se nose, a toliko je prosto (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Stajling Jelene Đoković na skijanju privukao je veliku pažnju!

Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Novak Đoković je trenutno na zimovanju sa porodicom, u italijanskom selu Ortizej u Val Gardeni. Fotografije sa skijanja privukle su veliku pažnju, naročito zbog stajlinga koje su Novak i Jelena pažljivo birali. Detalji su bez greške, a korisnici društvenih mreža bruje o čizmama Jelene Đoković. Ako je suditi po društvenim mrežama i fotografijama koje plasiraju trendseterke, reč je o modelu kojima su Srpkinje opsednute.

Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

U pitanju su Moon boots čizme, glomazni model koji je predviđen za sneg i koji je doživeo veliku popularnost. Mnoge žene kažu da mogu da traju zauvek, ali ne kriju nedoumicu koja se često pojavljuje - kako ih nositi? Zapravo, najnovije fotografije Đokovića pokazale su da ih Jelena vrlo lako kombinuje.

Najbolje je da ih nosite uz termo helanke, a zahvaljujući njima, moći ćete da izaberete bilo koje komade iz garderobera. Prilagodljive su jednostavnim i jednobojnim stvarima, pa tako je i Jelena izabrala crne termo helanke, belu običnu rolku i efektnu roze puf jaknu. Kosu je uvila u opuštene talase. Cena ovih čizama u Srbiji iznosi nešto više od 15.000 dinara, a modni stručnjaci kažu da važe za jedan od najisplativijih modela obuće tokom zimskih meseci.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)