Male tajne...

KAKO DA UREDITE IZNAJMLJENI STAN BEZ PREVIŠE ULAGANJA? Stanodavci otkrivaju 5 PROMENE koje će da osveže stare prostorije

Autor Teodora Boškovski

Evo kako da donesete toplinu i sjaj stanu bez preteranog ulaganja!

Izvor: MONDO/Goran Sivački /instagram/renovating_love_lane

Dom bi trebalo da bude toplo i udobno mesto u kojem provodite najviše vremena. Onima koji su iznajmili stan, renoviranje nije baš sjajna opcija, pogotovo ako imate u vidu da to nije vaša lična svojina. Ali, kako možete najbolje da uredite stan bez previše ulaganja? Caka je u detaljima, vodeći se savetima stanodavaca.

Pogledajte nekoliko saveta kako da renovirate stan i unesete mu novi sjaj:

Umetnost

Nijedan dom nije potpun bez umetnosti, uverena je Bridžit Mičer, iznajmljivačica stana iz Njujorka i dizajnerka enterijera. Milerova predlaže digitalne slike koje izgledaju autentično, a možete da ih stavite i u lepe ramoe. Na taj način, delovaće elegatno i prefinjeno. Takođe i umitničke slike i figure su dobrodošle.

Biljke

Sa biljkama nikada nećete pogrešiti! Milerova smatra da treba krenuti s nečim jednostavnim. Odličite se prvo za manje saksije koje ćete da postavite u uglove prostorije. Vodite računa da imaju dovoljno prirodne svetlosti. 

Roletne

"Odbacite rolete i birajte lagane, prozračne lanene zavese ili nešto slično. One stvarno mogu da transformišu prostor i dodaju puno teksture", istaknula je dizajnerka enterijera.

Boje

Imani Keal, druga dizajnerka enterijera koja takođe iznajmljuje stanove savetuje da uz pomoć boja unesete malo vedrine u dom (naravno ukoliko to stanodavac odobrava).

Tepisi

Tepih će odmah da učini vaš prostor prijatnijim, ali takođe može da pomogne u prikrivanju buke. Možete čak i da nabavite slojevite prostirke ako želite. Šareni turski tepih dodaće dimenziju svakoj dnevnoj sobi.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)