Stil

SVETSKA, A NAŠA! NINA "ODUVALA" HOLIVUD: Rame uz rame sa poznatim damama, došla u GLAMUROZNOM odelu i dubokim DEKOLTEOM

Autor Teodora Boškovski

Nina Seničar ponovo blista!

Izvor: Profimedia

Model, voditeljka i glumica Nina Seničar, koju smo imali prilike da gledamo kao popadiju u istoimenoj seriji već godinama živi u inostranstvu, a nakon Italije izgradila je svoju sreću u Americi, gde se ostvarila i kao majka. Sa suprugom Džejem Elisom, poznatim američkim glumcem, redovno se pojavljuje na prestižnim događajima, što je i nedavno učinila.

Sinoć je crvenim tepihom Hilton hotela u Los Anđelesu prošetala rame uz rame sa svetskim facama poput Eve Longorije, Helen Miren, Eme Stoun, Dejvida Duhovnija, Kilijana Marfija... Povod je bila prestižnoj dodela DGA nagrada.

Slavna Novosađanka izabrala je svečano i glamurozno odelo od finog materijala koji je "padao" niz njenu liniju. U svetlucavom odelu sa šljokicama u nijansi boje kože, čije su pantalone bile širih nogavica, a sako sa dubokim dekolteom, Nina nije mogla da ostane neprimećena. Stajlingu je dodala bele sandalice i pismo-torbicu u istoj nijansi. Dugu ravnu kosu nijanse meda pustila je da pada, dok je svedena šminka toplih tonova upriličila njeno lepo lice. S druge strane, njen suprug se odlučio za klasičan smoking.

Pogledajte u galeriji kako su izgledali:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)