Stil

SESTRA MAJKLA DŽEKSONA NE STARI! "UŽASNO" LIČI NA BRATA: Dženet u savršenom CRNO-BELOM odelu - suva ELEGANCIJA

Autor Teodora Boškovski

Slavna pop ikona Dženet Džekson viđena na Nedelji mode!

Izvor: Jamie McCarthy/Getty images/Nadja Sayej/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia

Za slavnu pevačica, glumicu, tesktopisca, filantropa i multimilionerku, Dženet Džekson, govorili su da je bila senka njenog pokojnog brata Majkla Džeksona.

Svoju karijeru započela je 80-ih godina prošlog veka i još uvek je aktivna u muzici. Širom sveta prodala je više od 160 miliona muzičkih albuma, čime je rangirana kao jedna od deset najprodavanijih muzičara u istoriji muzike. Ne pojavljuje se često u javnosti, ali kada se pojavi, umetnica zaintrigira sve oko sebe.

Nedavno se pojavila na njujorškoj Nedelji mode u društvu američke muzičarke Kvin Latife i kraljice mode, kao i uredenice Voga od 1988. godine - Ane Vintur.  Dženet je na sebi imala crno odelo u stilu smokinga sa belom košuljom na kopčanje. Prelepi beli kaput preko odela bio je oivičen crnim tankim tračicama, što je dodatno odavalo utisak elegancije. Dženet je svoj izled upotpunila, uskom kravatom, crno-belim cipelama na štiklu i crnim naočarama za vid.

Iako ima 57 godina, umtenica je izgledala prilično osveženo. Dve kike na glavi su doprinele mladolikom izgledu. Inače, Dženet Džekson iza sebe ima tri braka, jedan sa pevačem Džejmsom Debardžom, drugi sa plesačem Reneom Elizodom mlađim i treći za katarskog biznismena Visamu Al Manu.

Pogledajte u galeriji kako je Dženet izgledala:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)