Zdravlje

GLUMICA POTPUNO NADUVENA U EMISIJI: Na Instagramu objasnila zašto, ovo svaka žena treba da pročita! (FOTO)

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Glumica i komičarka Ejmi Šumer na meti kritika zbog naduvenog lica, objasnila šta joj se dogodilo!

Izvor: YouTube/The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Glumica i komičarka Ejmi Šumer zapanjila je mnoge izgledom u emisiji Džimija Falona, a sada se oglasila i objasnila zbog čega joj je lice potpuno naduveno.

Ejmi Šumer (42), koja je ranije priznala da je stavljala filere u obraze i jagodice, trenutno ima zdravstveni problem zbog kog zadržava vodu i izgleda naduveno.

U svom "fazonu", Ejmi je na Instagramu objasnila da joj je "baš drago" što svi analiziraju njeno lice, a zatim objasnila šta se dogodilo.

"Hvala svima na komentarima o mom licu! Uživam u vašim komentarima i razmatranjima mog izgleda, kao i sve druge žene, već 20 godina. I u pravu ste, naduvenija sam nego inače. Imam endometriozu, autoimunu bolest o kojoj bi svaka žena trebalo da se informiše. Postoje medicinske i hormonske stvari koje se trenutno odvijaju u mom životu, ali sam dobro", napisala je Ejmi.

Pogledajte fotografije!

"Kroz istoriju, žensko telo je medicina jedva izučavala, za razliku od muškog. Takođe, mislim da ženi ne treba izgovor za izgled, niti mora bilo kome da ga objašnjava. Ali sam želela da vam preporučim ljubav prema sebi i prihvatanje kože u kojoj se nalazite. Kao i svaka žena, ali i svaka druga osoba, nekih dana se osećam prokleto dobro i puno samopouzdanja, dok drugih hoću da stavim kesu na glavu", napisala je ona.

"Osećam se jako, lepo i ponosno zbog serije koju sam napravila. Napisala. U kojoj glumim i koju sam režirala. Možda, samo možda, da se malo fokusiramo na to. Ljubav i solidarnost", zaključila je glumica.

Endometrioza je poremećaj u kojem se ćelije obloge materice nalaze na drugim mestima u telu. Svakog meseca, reaguju kao obloga materice, rastu, uništavaju se i krvare, ali krv nema kako da "pobegne". Simptomi endometrioze su bol, jake menstruacije, umor kao i veći rizik od problema sa plodnošću, crevima i bešikom. Uzrok nije poznat, a lečenje se svodi na tretiranje bola i održavanje kvaliteta života.

Pogledajte snimak njenog gostovanja...

Ejmi Šumer kod Džimija Falona
Izvor: YouTube/ The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

...i trejler serije o kojoj govori, "Life and Beth"!

Life and Beth
Izvor: YouTube/Hulu

Ejmi je nedavno otkrila i da boluje od jednog ozbiljnog poremećaja, i da brine da će ga naslediti njen sin.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

(MONDO/B.Z.J.)