Stil

NE ZNATE GDE NA ZIMOVANJE? Budite deo SPEKTAKLA – tamo vas čekaju iznenađenja!

Izvor Promo

Uz IQOS Together X, u saradnji sa Exit-om, na Kopaoniku možete da uživate. Ima za svakog ponešto.

Izvor: Promo

Zima se bliži kraju, snega sve manje ima, a vi niste sigurni gde biste da uživate još malo u snežnim čarolijama? Imamo odgovor i na to pitanje - hop, na Kop! Pravo na Kopaonik i tamo ne da će te uživati u snegu, skijanju, sankanju, već će ceo doživljaj da vam ulepša IQOS Together X u saradnji sa Exit-om!

Zahvaljujući njima na jednoj od najpoznatijih srpskih planina možete da uživate u najrazličitijem sadržaju. Ima za svakoga po nešto! Možda zvuči kao fraza, ali je novinar Monda i autor ovog teksta na licu mesta mogao da se uveri u sve to. Dok se opuštate posle skijanja, sankanja ili sedite i čekate nekoga u nekom od fenomenalnih kafića oko staze, kao što je sjajna La Pista, možete da uživate u sjajnoj muzici. Uz fantastičnog di-džeja Jelysavetu svi posetioci mogli su da uživaju u najvećim svetskim hitovima zahvaljujući upravo IQOS Together X-u i Exitu koji su pritedili jedno nezaboravno iskustvo uz razna pića, hranu i najvažnije - dobru zabavu i sjajnu atmosferu.

Izvor: Promo

Za one koji su majstori na skijama, za razliku od autora ovog teksta (ne pitajte kako znam), mogu da uživaju na snegu, mnoštvu sjajnih staza, vožnjama ski-liftovima i svemu što ova prelepa planina nudi. A, kada dođe na red za odmor, bio on u vidi kratkog predaha za piće ili nešto dužeg, tu je sjajna zabava koja je samo jedan deo onoga šta IQOS Together X nudi zajedno sa Exitom.

Izvor: Promo

Za smeštaj, prelepu hranu i muziku uživo tu je hotel “Grand” koji se nalazi u blizini skijališta. Još ako volite noću da skijate, pravo posle toga, na klopu i muziku, nećete se pokajati, a ako ste gost hotela tu su i razni benefiti u vidu bazena, spa centra, sauna, masaža… Samo još jedan dokaz onoga što smo vam napisali na početku - za svakoga ima ponešto.

Izvor: Promo

Budite uz nas, pratite naše putešestvije sa IQOS Together X-om. Tek se zagrevamo, kao što kaže i jedna od lepih poruka koja oslikava sve ovo - zagrejani za našu planinu!

Izvor: Promo

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.