Stil

KO JE GROFICA KOJA ZASENI NAJLEPŠE ŽENE? Izaziva vrisak i bliceve na sve strane, a kažu da je LEPŠA od svetskih modela!

Autor Tamara Veličković

Mlada grofica koju zovu "moderna Marija Antoaneta" je devojka o kojoj ceo svet bruji.

Izvor: YouTube/People_in_pfw

Dovoljno je da pogledate samo jedan snimak dolaska mlade grofice na Nedelju mode u Milanu. Čućete vrisak prisutnih i videćete bliceve koji se ne gase. Fotoreporteri obožavaju njen "performans" kad stigne na događaj. Mnogi kažu da izgleda bolje od najboljih svetskih modela, a ko je zapravo čuvena plavuša koja tako lako zaseni najlepše žene?

Izvor: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lara Kozima Henkel fon Donersmark je ćerka reditelja Florian Henkel fon Donersmark koji je 2007. osvojio Oskara za strani film. Grofica iz austro-nemačke porodice katoličke aristokratije rođena je 2003. godine. Mnogi komentarišu da izgleda starije, ali ne zbog fizičkog izgleda, već zbog neverovatnog samopouzdanja kojim pleni.

Izvor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvi put je primećena na Nedelji mode dok je sedela u prvom redu na reviji Antonija Marasa. Razlog je taj što je Lara velika ljubiteljka retro mode. Haljine koje pripadaju vremenu 50-ih godina prošlog veka savršeno kombinuje, zbog čega je gotovo nemoguće ne primetiti je. Laru su najveći modni stručnjaci opisali kao "devojku buntovničkog stila", dok je strani mediji nazivaju modernom Marijom Antoanetom.

Izvor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Mlada grofica je veoma popularna na društvenim mrežama, ali je jako brzo postala meta negativnih komentara. Dok se trudi da preferira modu na fotografijama koje plasira, mnogi je optužuju da je njeno poreklo i bogatstvo sumnjivo. Inače, Lara je išla u školu dizajna u Njujorku, a stalno govori da je Njujork njen dom, zajedno sa Parizom.

BONUS VIDEO: Penzioneri u Italiji modnim stilom privlače pažnju

(MONDO/T.V.)

Tagovi