VAU!

BRAZILKA NA CRVENI TEPIH DOŠLA IZ "BUDUĆNOSTI"! Haljina koja se retko viđa, detalj na njoj uvećava BOKOVE i POZADINU

Autor Teodora Boškovski

Brazilska popularna pevačica Anita ostavila je sve "bez daha" u provokativnoj i modernoj haljini!

Izvor: Romain Maurice / Getty images / Profimedia

Brazilska pevačica Anita pre dva dana napravila je pravu pometnju na crvenom tepihu u srcu Majamija. Pojavila se u raskošnoj crnoj haljini iz dva dela koja je otkrivala njen savršeno isklesani stomak i struk.  

Gornji deo sastojao se od crnog topa sa dugim rukavima i otvorenim leđima. Najviše pažnje je privukao donji deo kreacije koji je prikazivao i više nego što je trebalo. Naime, donji deo kroja dugačke suknje koji se vukao po podu (poput haljine Mortiše Adams) imao je zanimljive proreze sa strane koji su isticali njene bokove i zadnjicu. Posebnu pažnju je privukao detalj od providne plastike koji je optički uveličao njene bokove i pozadinu. Anita je na taj način istakla futuristički momenat koji je u poslednje vreme sve više primećen u svetu mode.

Kada je reč o frizuri, odlučila se za popularnu "mokru" kosu koju je zalizala i pustila da pada. Šminka je bila u zemljanim tonovima i ne previše napadna. Ovo nije prvi put da je popularna pevačica u Brazilu, odabrala provokativnu haljinu za javno pojavljivanje. Pre dve godine na dodelu Američkih muzičkih nagrada pojavila se u haljini sa bez donjeg veša.

Pogledajte u galeriji kako je Anita izgledala:

 (MONDO/T.B.)