PITALI SMO VEŠTAČKU INTELIGENCIJU ŠTA MISLI O MUŠKO-ŽENSKOM PRIJATELJSTVU! Ako se zaljubite, postoji samo jedno REŠENJE

Pogledajte koje odgovore nam je dala veštačka inteligencija!

Muško-ženska prijateljstva oduvek su bila nezaobilazna tema u društvu. Nekako, uz kaficu ili večernju pijanku prijatelji vole da se dotaknu i ove teme. I dok jedni veruju u muško-ženska prijateljstva, drugi su izričitog stava da to nije moguće. Glavni argument je da se kad-tad pojavi privljačnost kod jedne strane.

Ali, šta kaže veštačka inteligencija? Pitali smo poznati ChatGPT, četbot koji simulira dijalog uz pomoć veštačke inteligencije, da li veruje u muško-ženska prijateljstva. Kada je u pitanju veštačka inteligencija, ona nije u stanju da ima lična uverenja ili osećanja, ali ipak nam je dala odgovore na naše pitanje, generišući različite sadržaje vezane za ovu temu na Internetu. 

"Mogu da kažem da kažem da mnogi ljudi veruju u mogućnost muško-ženskog prijateljstva. Ta prijateljstva mogu biti veoma značajna i ispunjavajuća bez obzira na pol. Ključno je da postoji poštovanje, razumevanje i iskrenost među prijateljima", započeo je svoj odgovor ChatGPT i nakon našeg navaljivanja nastavio dalje:

"Muško-ženska prijateljstva takođe mogu pružiti šansu za učenje i razumevanje različitih perpsektiva, što može doprineti bogatsvu iskustva i razvoja ličnosti. Osim toga, moguće je da se kroz takva prijateljstva razviju duboka poveznaost i bliskost, bez obzira na rodne razlike. Ključno je da se odnosi zasnivaju na međusobnom poštovanju, empatiji i otvorenosti za različitost", napisala je veštačka intelegencija.

To nas je dalje navelo da joj postavimo sledeće pitanje: Šta ako se jedna strana zaljubi u drugu?

"Kada se jedna strana zaljubi u drugu i okviru muško-ženksog prijateljstva, to može biti izazovno za oboje, posebno ako osećanja nisu uzvraćena na isti način. Važno je otvoreno razgovarati o osećanjima i poštovani jasne granice kako bi se očuvalo prijateljstvo i izbegle dalje komplikacije", piše ChatGPT.

A evo šta je dalje odgovorio:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"VEŠTAČKA INTELIGENCIJA PREUZIMA SVE ULOGE!" Meri Henderson o ZAPANJUJUĆEM NAPRETKU AI-a: Uglavnom SENIORI gube pozicije!  Kurir TV

 (MONDO/T.B.)