Stil

MAJKA I ĆERKA NA CRVENOM TEPIHU! Jednoj se sve providi, druga glumi "ŽENU MAFIJAŠA": Obukle se u CRNO od glave do pete

Autor Teodora Boškovski

Sve oči su bile uprte u Kejt Mos i njenu ćerku Lilu na Nedelji mode u Parizu!

Izvor: Castel Franck/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U toku je Nedelja mode u Parizu gde prestižne modne kuće plasiraju najnovije komade odeće i diktiraju trendove za 2024. godinu. Brojne poznate ličnosti su se našle među zvanicama i sve do jedne se trude da prikažu modu na visokom nivou. Među njima našle su se majka i ćerka. Kejt Mos sa ćerkom Lilom pojavila se na reviji modne kuće "Yves Saint Laurent".

Jednostavno, vodile su se parolom da sa crnom bojom nema greške. I jedna i druga su došle obučene u crno od glave do pete. Kejt Mos se odlučila za stil "mob wife", poznatiji kao "žena mafijaša" koji je u poslednje vreme zaludela dame širom sveta. Na sebi je imala samo kratku crnu bundicu, koja je izgledala kao haljina koju je ukombinovala sa crnim salonkama i najlonkama. 

S druge strane, njena ćerka Lila Mos, koja se našla na naslovnici modnog magazina Vog, a čiji poslednji broj je plasirao 40 najlepših žena sveta, odlučila se za dugačku crnu haljinu. Iako delujući kao klasičan komad odeće, haljina je bila otvorenih leđa što je odavalo dodatni se*epil. Takođe, Lila nije imala brus na sebi, te se sve ocrtavalo na njoj. 

Pogledajte u galeriji kako su majka i ćerka izgledale:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)