Moda

ČUVENI DIZAJNER NE PODNOSI JEDNU STVAR NA ŽENAMA! "Mislim da deluje užasno!" Srbi prosto obožavaju da nose njegovu ODEĆU

Autor Teodora Boškovski

Modni dizajner otkriva zbog čega jedan komad odeće ne voli da vidi na ženi!

Izvor: Ovidiu Hrubaru/Shutterstock

Čuveni američki modni dizajner Tomi Hilfiger, čije odevne komade vole da nose mnogi Srbi, nedavno je otkrio koji odevni komad nikako ne voli da vidi na ženama. Poznat po kreiranju jednostavnih komada odeće za svaki dan, ležernim džemperima i klasičnim košuljama, modni dizajner, u svoju kolekciju nikada nije uvrstio jednu strvar. Reč je o vrećastim pantalonama, piše Pejdž Siks.

"Mislim da deluju užasno na ženama. Želim da vidim nešto što pristaje ženskoj figuri. Trebalo bi da bude prikladnije i ženstvenije ili malo čvršće u kukovima", rekao je dizajner.

S obzirom na to da voli komade koji favorizuju žensku figuru, nije ni čudo što su za njega široke pantalone omražene. Međutim, dame koje imaju problema sa viškom kilograma, rado ih imaju u ormaru. Dodao je da uživa u modi šarenila trenutno.

"U Njujorku volimo da nosimo crno. Moja odeća se pak bolje prodaje na Floridi, u Kaliforniji, Teksasu i slično. Mnogo turista kupuje moju odeću u Njujorku i nosi je tamo odakle su poreklom", rekao je on.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)

Tagovi