Stil

SAMO ONA MOŽE DA NOSI MINIĆ U 5. DECENIJI! Zbog fotki Alesandre iz Pariza, svi pitaju koliko je ULOŽILA u noge (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Alesandra Ambrosio u miniću na modnoj reviji u Parizu!

Izvor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najnovije fotke slavnog Viktorijinog anđela obilaze svet! Alesandra Ambrosio je u petoj deceniji dokazala da može da nosi minić, a da ne izgleda vulgarno ili neprikladno za svoje godine. Pojavila se na jednoj modnoj reviji u Parizu i malo je reći da je napravila opštu pometnju. Noge su bile u prvom planu, fotografi su je neprestano fotkali, a na mrežama se povelo pitanje koliko je Alesandra morala da uloži u savršeno izvajane noge.

Izvor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Manekenka je obukla karirani komplet koji ćemo najverovatniji viđati na ulicama u proleće 2024. godine. Uz njih je ukombinovala crvene cipele u špic, dok je od aksesoara imala plavi rajf, trendi naočare za sunce i popularne alke. Mnogi su pisali da Alesandra izgleda kao da je na početku karijere, kao i da ne mogu da veruju da će manekenka u aprilu ove godine napuniti 43 godine.

Izvor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, poznato je da Alesandra redovno vežba. Pored teretane, obožava jogu. Jednom prilikom je otkrila da joj joga popravlja koncentraciju, ali i održava formu. U danima kada nema vremena za trening, Alesandra se isteže ili uradi plank koji traje nekoliko minuta. Vozi rolere, bicikl ili igra odbojku, dok su na njenom meniju uglavnom sveže, organsko voće i povrće.

Pogledajte jedno od najprovokativnijih izdanja u javnosti Alesandre Ambrosio:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)