Tip-top

ANA IVANOVIĆ NAJAVILA DOLAZAK PROLEĆA! Slikala se u BELOM BRUSU i veselim bojama: Ponela TREND koji se vraća U MODU

Autor Teodora Boškovski

Naša bivša teniserka Ana Ivanović najavila je dolazak proleća novim stilom. Pogledajte šta je Ana obukla!

Izvor: Instagram/Printscreenb

Naša bivša teniserka i jedna od najlepših žena u svetu sporta, Ana Ivanović, ne zna da omaši sa oblačenjem. Pažljivo bira komade odeće u skladu sa svojim stilom i nikada nije izgledala vulgarno. Čak i u provokativnim kombinacijama Ana je odisala ženstvenošću. Jednostavno zna kako to da iznese!

Iako kalendarsko zvanično nije počelo proleće, čini se da ga je Ana Ivanović pre vremena najavila - sudeći po njenoj vesoloj odevnoj kombinaciji. Pravo osveženje na njenom Instagram profilu usledilo je kada je Ana objavila sliku sa snimanja jednog brenda odeće. Ona se odlučila za vesele boje, a na njoj je preovladavao teksas. Gore je imala laganu teksas košuljicu, nemerno otkopčanu nešto dublje. Ispod nje se nazirao beli brus i svedena dugačka ogrlica. Preko košulje, sako u zelenoj, mint boji napravio je potpuni kontrast i osvežio izgled. 

Ana je dole obukla plitke farmerke koje se ponovo vraćaju u modu. Konkretno njen izbor su bile široke farmerke sa kratkim nogavicama, dok su sandale na štiklu bile u istoj nijansi sakoa. 

Pogledajte kako je Ana Ivanović izgledala:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)