Stil

MODNI SPEKTAKL SRPKINJE U PARIZU! Ceo svet priča o Tamari Kalinić, za ovu obuću je potrebna HRABROST (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Tamara Kalinić je opet postavila granice u svetu mode i to zbog sandali koje podsećaju na japanke!

Izvor: Cinzia Camela/LiveMedia/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tamara Kalinić ponovo je glavna tema svetskih medija. Izgleda da Srpkinja ne prelazi, već postavlja granice kada je moda u pitanju. Za sve je kriv hrabar izbor obuće koji je ponela na Nedelji mode u Parizu. Tamara je, zajedno sa brojnim svetskim lepoticama, došla na reviju brenda Miu Miu, a modni stručnjaci kažu da će se njen stajling pamtiti.

Izvor: Lucia Sabatelli/Action Press/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predstavljene su nove kolekcije za jesen/zimu 2024/2025, kao i novi kreativni direktori. U prvim redovima našle su se svetske zvezde. Gotovo svaka žena je za ovu priliku izabrala cipele na štiklu, ali ne i Tamara. Pojavila se u bombastičnom izdanju uz koje je uparila sandale koje liče na japanke!

Izvor: Lucia Sabatelli/Action Press/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Suknja niskog struka i top u žutoj boji privlačili su poglede stotine ljudi, ali papuče su ukrale svu pažnju. Tamara je suknju spustila tako da se vidi donji veš brenda Miu Miu, a "divlji stil" postigla je opuštenim, krupnim loknama. Ukoliko ste mislili da je japanke nemoguće nositi na glamurozne događaje, Tamara je tu da vas razuveri. Pogledajte kako su ostale žene izgledale:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)