Trendovi

NAJLEPŠE HALJINE ZA PROLEĆE 2024. GODINE! Šarene, vesele i zavodljive: Poznate dame ih obožavaju, skrivaju NESAVRŠENOSTI

Autor Teodora Boškovski

Pogledajte neke od najlepših haljina za proleće 2024. godine!

Izvor: Profimedia/SPOT/SOVE

Proleće samo po sebi je sinonim za radost, vesele boje i lepršavost. Upravo se njegova priroda preslikava i na modne trendove. Kako nam polako stiže lepše vreme, tako iz vunenih komada odeće i kaputa "uskačemo" u suknjice i haljinice. Šta će dominirati sezone proleće/leto 2024. godine. Svakako lepršave i cvetne haljine!

Ni ove godine cvetne haljine nisu nestale sa modnih radara. Poznate dame ih obožavaju i rado ih nose. Mogu da se kombinuju uz lagane jaknice, kaubojske čizme i šešire. Ako vam smeta njihova prevelika ležernost, uvek možete da ih suzite dobrim kaišem. Osim kolorističkih dezena i jednobojne dugačke haljine biće apsolutno u trendu za proleće 2024. godine. Crvena haljina, da sluti na radost, omiljena je Dženifer Lopez, dok sa belom haljinom nikada nećete pogrešiti, pogotovo ako je bogata svedenim detaljima.

Takođe, štikle na ovakav stil haljina je veliko "Da!" Na taj način, izdužićete liniju i ujedno biti elegantne. Haljine sa naramenicama, dugim rukavima ili otvorenim dekolteom - sve dolazi u obzir.

Pogledajte u galeriji neke od najlepših haljina za proleće 2024. godine:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)