FOTO

NA OSKARU MRTVA TRKA KOJA JE LEPŠA, A POSLE?! Pogledajte kako izgledaju poznate žene kad sve sa sebe poskidaju (ANKETA)

Autor Tamara Veličković

Pogledajte kako izgledaju poznate žene van crvenog tepiha i svečane ceremonije dodele Oskara!

Izvor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Dodela Oskara je događaj koji mesecima unapred zahteva planiranje stajlinga. I zaista se desi modni spektakl! Čim se poznate dame pojave, brojni kritičari ocenjuju glamurozne toalete - od najboljih do najgorih. Ema Stoun je ove godine privukla veliku pažnju zbog peha koji joj se dogodio dok je uzimala Oskara. Pukla joj je haljina, a onda je stigla i Arijana Grande koja je ocenjena kao najgore obučena žena na ovom događaju. Ako ste se pitali kako poznate dame izgledaju van glamura koji blješti, pogledajte u nastavku!

EMA STOUN

Haljina Eme Stoun bila je pun pogodak za dodelu Oskara. Potpisuje je luksuzni brend "Luj Viton", ali ni to nije pomoglo da se izbegne peh. U trenutku kada je trebalo da izađe na binu, haljina je pukla, a glumica se rasplakala.

Ema Stoun u baksuznoj Luj Viton haljini
Izvor: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Ema privatno voli da nosi ležerne stvari, uživa u komadima širokog kroja i istina je da je na ulici mnogi ne bi prepoznali.

Izvor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

ARIJANA GRANDE

Haljina Arijane Grande izazvala je podeljena mišljenja. Dok su jedni hvalili hrabar izbor, drugi su pričali da ima najružniju haljinu koja ju je u potpunosti "progutala". Izabrala je "Đambatista Vali" haljinu koja se posebno pravila za nju.

Izvor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Arijana van scene obožava da nosi predimenzionirane dukseve, trenerke i često je bez šminke.

Izvor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NINA SENIČAR

Nina Seničar je na dodeli Oskara izazvala ovacije kad je pokazala trudnički stomak. Blistala je u uskoj haljini i mnogi su pisali da je Novosađanka na svečanoj ceremoniji zaslužila titulu najlepše.

Izvor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Manekenka i voditeljka u privatnom životu voli prirodno izdanje, a ako je suditi po komentarima, razlika između glamuroznog i kežual izdanja je minimalna.

Izvor: Instagram/ ninasenicar

HAJDI KLUM

Hajdi Klum je iznenadila javnost kada se pojavila u ekstravagantnoj haljini sa prorezima. Izabrala je metalik zlatnu haljinu i još jednom pokazala da joj godine ne mogu ništa.

Izvor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hajdi Klum paparaci često fotkaju u opuštenom izdanju na ulici. U takvim trenucima skoro i da ne nosi šminku, ali tu su uvek glomazne naočare kojim sakrije lice.

Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

EMILI RATAJKOVSKI

Žena koja često izaziva oprečne komentare kada je oblačenje u pitanju. Emili je i za dodelu Oskara izabrala provokativnu haljinu koja je otkrivala veći deo grudi.

Izvor: Profimedia

Kada šeta psa, uglavnom rukom krije lice dok je paparaci fotkaju. Emili se tada može videti u širokim trenerkama, sa kačketom i naočarima.

Izvor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Koja dama sa liste je najlepša?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)