Stil

TRIK ZA LICE KOJI JE ODUŠEVIO ŽENE! Posle 7 dana prva promena, a do leta bez bubuljica, fleka i masne kože

Izvor Promo

Da li ste probali trik kojim do leta možete da ispravite, uklonite ili bacite u senku sve nedostatke na koži?

Izvor: Dean Drobot/Shutterstock


Fotošop, moćan alat za digitalnu obradu slika, postao je dvostruki mač u svetu moderne estetike. Želeli da priznamo ili ne, ostavio je snažan uticaj na žensku percepciju lepote. Često se koristi za retuširanje nesavršenosti na koži, kao što su bore, bubuljice ili fleke. Takvo stvaranje fotografija može da stvori pritisak na žene da izgledaju besprekorno, a često nisu ni svesne da se radi o iluziji koju servira digitalna obrada slika.

Garnier proizvodi su dizajnirani da poboljšaju teksturu kože i naglašavaju prirodnu lepotu. Odmah ćete prestati da se oslanjate na digitalne trikove. Ako se pitate u čemu je caka, odgovor je u tome što se noviteti Pure Active linije oslanjanju na najvažniju preventivnu meru očuvanja kože i najčešći problem sa kožom.

U današnje doba, kada smo izloženi intenzivnom sunčevom zračenju, važnost zaštite kože od UV zračenja postala je imperativ za očuvanje zdravlja kože. UV zračenje može da ostavi dugotrajne štetne efekte na koži, uključujući prerano starenje, promene u pigmentaciji ili stvaranje bubuljica. Jedna od najvažnijih preventivnih mera je korišćenje zaštitnog faktora od sunca (SPF).

Garnierova nova tehnologija u BHA + Niacinamide Daily UV Anti-Imperfection Fluid-u predstavlja 3-u-1 model. Ima visoki stepen zaštite (SPF50+), obezbeđuje 24-časovnu hidrataciju, a nesavršenosti na koži se manje vide. Sa 3 odsto BHA i nijacinamidom, ova nevidljiva matirajuća formula ima moć u borbi protiv bubuljica, tragova od akni i vidljivih pora.

Izvor: Promo

Klinički dokazani rezultati za 8 nedelja pokazuju smanjenje bubuljica za 66 odsto, rezidualnih tragova za 32 odsto i pora za 31 odsto. Ono što je takođe već osvojilo žene, to je da je dermatološki ispitana na svim tonovima kože i da je prikladna za osetljivu kožu.

Međutim, masna koža je takođe izazov sa kojim se suočavaju mnogi. Nju karakteriše povećano lučenje sebuma, što dovodi do sjaja na licu. Koža može da deluje masno i neujednačeno. Garnierova Pure Active matirajuća air krema protiv nepravilnosti pruža 48-časovnu hidrataciju, kontroliše masnoću i smanjuje nesavršenosti, čineći ten matiranim i ujednačenim.

Izvor: Promo

Njena lagana, gelasta tekstura pruža trenutno osveženje, a rezultati su vidljivi već nakon sedam dana! Uverićete se da crnih komedona i bubuljica ima manje, kao i da je glatkoća tena znatno poboljšana. Kolika je njena moć, dokazuje činjenica da je takođe dermatološki testirana na svim tonovima kože, a klinički dokazana efikasnost posle 4 nedelje. Rezultati su pokazali da su nepravilnosti smanjene za 48 odsto, sebum za 45, a mitiseri za čak 22 odsto.

Sa Garnier kremama, postavljanje standarda za negu kože postaje posebno iskustvo koje podržava vašu jedinstvenu lepotu. Da li ste spremni za leto bez filtera?

Tagovi