Stil

KAKO IZGLEDA VIKEND BEG KOJI NIKO NE ZABORAVLJA: Mesto u Beogradu gde vas čeka CRVENI FIĆA, a onda kreće prava stvar!

Autor Stefan Stojanović

Ako planirate vikend za bilo šta što ste zamislili, vodimo vas na adresu koju ćete dobro zapamtiti.

Izvor: Promo

U savremenom užurbanom svetu konstantno smo izloženi brzom tempu života, a odmor postaje neophodna oaza za obnavljanje energije. Odmor danas ne sme da bude samo luksuz, već esencijalna potreba za opuštanje uma, pravljenje distance od stresa i obnavljanje motivacije. Bilo da se radi o kraćim vikend putovanjima, produženim odmorima ili mirnim trenucima samoće, važno je da ih planiramo redovno.

Izvor: Promo

Ukoliko želite da doživite iskustvo koje će vam pomoći da proširite vidike ili da se povežete sa partnerom na dubljem nivou i stvorite lepe uspomene, predlažemo vam da zajedno provedete vikend u jednom od najprestižnijih hotela u Beogradu! U pitanju je novi član porodice Arena Hospitality Group-e (AHG-a) - Radisson RED hotel. Predstavlja savršen spoj stila, udobnosti i inovacije. Ovaj ekskluzivni hotel u samom srcu Beograda našao je svoje mesto u živopisnoj Takovskoj ulici, blizu Narodne skupštine Republike Srbije i savršen je za čuveni vikend beg!

Izvor: Promo

Dizajniran sa stavom, Radisson RED je prostor za sve - rad, zabavu i odmor. Idealno je prilagođen parovima koji cene moderni dizajn. Ako se pronalazite, fleksibilni prostori za javnost će vas uveriti da možete da se opustite i budete svoji, bilo da želite da radite, opustite se ili uživate u druženju.

Prostor besprekorno spaja moderne i tradicionalne elemente dizajna, zbog čega je urbana atmosfera kraljica ovog hotela! U to će vas uveriti crveni "Fića" koji vas čeka na samom ulazu, kao simbol jedinstvenog karaktera.

Izvor: Promo

Sa 88 smeštajnih jedinica, uključujući tri apartmana, Radisson RED pruža posebnu uslugu. Možete da uživate u modernom restoranu, baru, co-working prostoru i meeting salama, gde ćete provesti savršene romantične trenutke ili poslovne sastanke.

Izvor: Promo

Ono što ne smete da zaboravite da iskoristite, to je najnovija hotelska tehnologija! Ona će vam omogućiti prijavu putem digitalne platforme, pristup sobama putem aplikacije i upravljanje raznim uslugama!