Stil

IRINA ŠAJK U NAJSE*SI MOKROJ HALJINI IKAD! Svaka linija na telu se ocrtala, a kad se pokvasila - POMPA!

Autor Tamara Veličković

Irina Šajk u mokroj haljini koja je ocrtala svaku liniju tela!

Izvor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako vam se dopada satenska haljina koju nam donosi leto 2024. godine, onda se spremite i na to da će vam ocrtati svaki deo tela! Irina Šajk je to demonstrirala kampanjom koju je snimala na plaži u Malibuu. Obukla je zlatnu satensku haljinu, a kada se pokvasila, nastali su komentari da je ovo "najse*si mokra haljina ikad".

Izvor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Reč je o atlet modelu koji otkriva ramena, pripijen je uz telo i naglašava sve atribute. Prilagođava se svačijoj građi, tako da izgleda kao da se stapa sa kožom. Irina je za potrebe snimanja ove kampanje nosila velike minđuše, prstenje na rukama i narukvicu na nadlaktici.

Izvor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Irina je jednom prilikom otkrila da najviše voli da nosi trenerku kada nije na snimanjima. U intervjuu za In Style otkrila je da je to zato što je stalno u pokretu, pa joj je važno da joj odeća bude veoma udobna. "Ako nosim nešto udobno, poput dukserice ili donjeg dela trenerke, to uparim sa elegantnim kaputom ili skrojenim blejzerom za uzdignut stajling koji nije previše ozbiljan", rekla je. Kako vam se dopada ova haljina?

Izvor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte još jedno izdanje Irine Šajk koje je izazvalo buru komentara:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)