Stil

KO JE OVDE MAJKA, A KO ĆERKA? MUŠKARCI U NEVERICI! Objavile snimak i pokrenule lavinu komentara (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Majka i ćerka objavile snimak i zbunile sve.

Izvor: TikTok/alisha_ali_sha/Printscreen

Došlo je vreme kada majke i ćerke izgledaju toliko slično, da niko ne može da poveruje u kom su rodu. Izgledaju kao da su sestre ili drugarice, a da li je za to zaslužna genetika ili pak plastična hirurgija, presudite sami. Tako su veliku popularnost stekle 36-godišnja majka Ališa i 18-godišnja ćerka Ketrin. Objavile su zajednički snimak na TikTok-u i pokrenule lavinu komentara.

Smenjivale su se u kadru sa dugom smeđom kosom i zelenim očina, dok su zbunjeni ljudi čak pomislili da je u pitanju ista osoba. Dilema je rešena nakon što je objavljen još jedan snimak koji pokazuje koliko koja ima godina i koja je majka, a koja ćerka. Nastali su brojni komentari.

"Mama i kćerka od noge do botoksa i usana", "Doktor je pobedio", "Plastični hirurg je kriv za sve", "Obe ste jako lepe i bez šminke", "Svaka čast za mamu, volela bih i ja da izgledam tako sa 36 godina", "Izgledaju kao bliznakinja", pisali su mnogi. Majku Ališu prati milion ljudi, a u jednom snimku je otkrila da je Ketrin dobila sa nepunih 18 godina. Tada je nastao haos na mrežama jer joj mnogi nisu verovali da govori istinu, kao i da je Ketrin najverovatnije njena sestra. Pogledajte kako majka i ćerka izgledaju:

BONUS VIDEO: Znaci koji otkrivaju plastične operacije

(MONDO/T.V.)