Stil

FOTKA MANEKENKE U PROVIDNOJ HALJINI USIJALA MREŽE! "Imam ožiljke od silikona, znam da ih svi zumirate" (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Krisi Tajgen je fotografijom u providnoj haljini napravila pometnju na mrežama!

Izvor: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Krisi Tajgen ili, kako bi mnogi rekli, omražena manekenka, objavila je fotku u providnoj haljini. Reč je o kreaciji Džasmin Erbas, koju je Krisi obukla za tradicionalnu zabavu Golden Party povodom dodele Oskara. Gornji deo haljine sačinjen je od korseta koji se potpuno providi i prozirne suknje ispod koje je manekenka nosila crni veš.

Zalizana talasasta kosa, blaga šminka i efektan nakit dali su posebnu dozu elegancije, ali sama Krisi je skrenula pažnju na druge detalje. "Kad blic osvetli ožiljke od podizanja grudi", napisala je u opisu fotografije. Nakon što su korisnici mreža počeli da komentarišu, manekenka je dodala: "Svi ih zumirate, osećam to!".

Podsetimo, Krisi je jednom prilikom u emisiji Watch What Happens Live otkrila da je imala više zahvata na grudima. "Tri puta sam radila svoje si*e! Radila sam dizanje, stavljanje, vađenje... Prosto ih ne volim", rekla je. Prošle godine, u martu mesecu, priznala je da je iznenađena što je posle toliko procedura mogla da doji decu.

"Zapanjena sam što imam kap mleka. Dvaput sam radila povećanje i podizanje", rekla je za People. "Činjenica da su mi bradavicu otkinuli i ponovo zašili, a da još imam mleka, za mene je zaista neverovatna", rekla je Krisi. Pogledajte kako Krisi Tajgen izgleda u ležernom izdanju:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)