Stil

"VIĐAM SE SA DVA MUŠKARACA U ISTO VREME I TO NIJE VARANJE!" Žena sa retkim stanjem otkriva kako SVE POSTIŽE

Autor Teodora Boškovski

Žena sa dve materice smatra da ne vara iako ima dva partera paralelno.

Izvor: TikTok/Printscreen/annie_charlottee

Model Eni Šarlot (25) ima retko zdravstveno stanje zbog kojeg je morala više da se upozna sa svojim telom. Naime, ona ima dve materice, samim tim i dve utrobe, što joj omogućava da u isto vreme zatudni sa dva različita muškarca.

Žena sa dve vagine, dva grlića i dve materice naučila je da prihvati ovo retko stanje koje joj je otkriveno kad je imala svega 16 godina. Na početku joj je bilo neobično kada bi imala dve menstruacije mesečno, koje je kontrolisala kontracepcijom, ali se vremenom navikla. Nedavno je raskinula vezu sa momkom i ubrzo su u njen život ušla dva nova muškarca. Tvrdi da iako i sa jednim i sa drugim uporedo ima intimne odnose, ona ne smatra to varanjem.

"Moj reproduktivni sistem u suštini podeljen na pola čineći dve polovine koje rade nezavisno. Ne varam jer dopuštam momcima da koriste po jednu va*inu. Oboje imaju svoju va*inu, tako da imaju intimni odnos samo sa njom. Oni zapravo ne znaju jedno za drugo. Nikada nisam rekla nijednom od njih jedno za drugo - nisam mislio da treba da znaju", rekla je Eni za Dejli Star.

Eni kaže da može biti "teško balansirati" sa oba muškarca, ali svakoga od njih viđa jednom nedeljno i provodi naizmenično vikende sa njima. Didelfis materice je retko stanje kod žena od rođenja. To izaziva dve materice, iako neke žene takođe imaju dva grlića materice i va*ine. Pored bolnih menstruacija, koje se mogu javiti u različito doba meseca, mogu da izazovu i komplikacije u trudnoći. Ljudi sa dvostrukom matericom su pod povećanim rizikom od pobačaja i prevremenog porođaja - ali mogu da imaju zdravu trudnoću.

Pogledajte više u galeriji:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)