Stil

URNEBESNO VENČANJE TERA SUZE NA OČI! Sve je bilo u redu, dok mladoženja nije pokazao cipele: "Nema njemu pomoći"

Autor Teodora Boškovski

Mladoženja se našalio na sopstvenoj svadbi, mlada nije ni znala...

Izvor: TikTok/Printscreen/grecia.v.carr

Venčanja im raznih, bilo je situacija kada se mlada nećka prilikom izgovaranja sudbonosnog "da" ili kada kum pijan dođe na svadbu. Smešne situacije su česte tokom venčanja, nekada i namerno napravljene. Nije neobično da se šale zbijaju na račun braka. I dok ih jedni ne podržavaju, drugi plaću od smeha kada ih vide ili čuju.

Tiktokerka Grecija Kar nedavno je podelila video koji je pogledalo više od 11 milion ljudi, a tiče se mladoženjine šale na venčanju. 

"Ovako se moj muž pojavio na vjenčanju", napisala je ispod snimka u kojem je pokazala kako je mladoženja nosio cipele s posebnom porukom.  Kako je mlada i sama rekla u komentarima, ona do poslednjeg trenutka nije znala šta je čeka... Naime, na jednom đonu pisalo je "Pomozite", a na drugom "mi". Na snimci se vidi kako mladoženja s mladom kleči u crkvi, a prizor je nasmijao mnoge.

Sudeći po komentarima, mišljenja su bila podeljena. Jedni su se slatko nasmejali i smatrali da je smisao za humor čak i u ovakvim situacijama poželjan; dok su drugi osudili mladoženjinu šalu:

 "Mene bi ovo naljutilo", " Šala koja aludira da ne želi svoje venčanje je surova", "Bila bih ljuta", "Žao mi te je","Nema njemu pomoći", bili su samo neki od komentra.

Pogledajte u video kako je to izgledala i šta vi mislite o ovakvoj vrsti šale na venčanju:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)