Stil

PRIVATNI DETEKTIV OTKRIVA GDE IDU PRELJUBNICI PRE LJUBAVNICE! Jedno mesto im je omiljeno, žene to ne rade

Autor Teodora Boškovski

Privatni detektiv otkriva šta najviše odaje neverne muškarce!

Izvor: Mikheyeva Volha/Shutterstock

Skoro polovina posla privatnog detektiva Reja Ranoa uključuje špijuniranje nevernih partnera, ali postoji jedna stvar koju momci uvek rade pre nego što odu kod svojih ljubavnica. U svom dosadašnjem iskustvu naučio je da prepozna određene znakove i tako predvidi sledeći potez preljubnika.

Jedna od njih je, kaže, ako muškarac kog je plaćen da gleda iznenada odluči da ode u auto perionicu. Razlog je jednostavan.

"Ako muškarac ide da pokupi svoju ljubavnicu, on želi da mu auto bude čist", rekao je privatni detektiv u jednom podkastu, piše Dejli Star,

"Čim neko ode u perionicu, pomislim: 'Šta je sledeće?’ Neverovatno je kako to rade. Žene ne toliko. Žene to ne rade toliko jer obično ulaze u muška kola, a muškarci uvek žele da voze. Veoma je retko da vidim momka kako ulazi u ženski auto", dodao je Rej.

Pored klasične kamere sa dugim objektivom za snimanje slika i video zapisa iz daljine, on ima i nekoliko skrivenih predmeta za snimanje svojih ciljeva neotkriveno, uključujući lažnu šoljicu za kafu sa video kamerom. Ako uđe u kafić ili supermarket, samo skine poklopac i stavi čep sa kamerom, tako da izgleda kao da šetka sa kafom. U međuvremenu sve snima.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)