RIGOROZNO

KOJA JE TAJNA MIŠIĆAVOG TELA "NOVOG BONDA"? Moraće mnogo da jede, ni ne sluti šta ga tek čeka (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Svi pričaju da će Aron Tejlor-Džonson biti novi Džejms Bond, a već se postavlja pitanje koja je tajna njegovog mišićavog tela.

Izvor: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Aron Tejlor-Džonson (33) može da postane novi Džejms Bond. Glumcu je navodno ponuđena uloga tajnog agenta 007, a mnogi se već pitaju koja je tajna njegovog mišićavog tela. Trener Met Hodžis otkrio je da ga tek čekaju jaki treninzi. Iako je glumac već izgradio mišiće za potrebe prethodnih uloga, trener kaže da će morati da diže tegove najmanje tri meseca.

"Mislim da je 16 nedelja minimum za postizanje mišića za nekoga ko je u formi poput Tejlora", rekao je Hodžis za Men's Health i dodao da glumca čeka kombinacija čučnjeva sa tegovima, iskoraka i zgibova. Inače, Aron je tokom snimanja filma Bullet Train praktikovao keto dijetu. Izbacio je sve ugljene hidrate iz ishrane i dodao proteine u svaki obrok.

"Za Bonda to neće moći da primeni. Ako planira da izgradi mišiće, moraće puno da jede i poveća unos proteina i ugljenih hidrata", napomenuo je trener Hodžis. Glumac je priznao da je za ulogu u pomenutom filmu morao drastično da smrša, zbog čega se borio sa niskim šećerom u krvi, a potom se tokom scene tuče onesvestio.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)