MRŠAVLJENJE

KAKVA TRANSFORMACIJA GLUMICE POSLE BURNOG RAZVODA! Bivši verio novu devojku, a ona skinula 20 KG (FOTO)

Autor Tamara Veličković

Glumica Alis Evans smršala 20 kilograma!

Izvor: Profimedia

Glumica Alis Evans pokazala je novu figuru! Na Instagramu se pohvalila da je smršala 20 kilograma, samo nekoliko nedelja nakon što se njen bivši muž Joan Grifid verio sa novom devojkom. Alis je istakla da će otkriti kako je uspela da se vrati na "devojačku kilažu", dok su njeni pratioci sigurni da je inat - recept za ovakvu transformaciju.

Ona je objavila fotografiju na kojoj je promena evidentna. "Imaš najbolje noge ikad", "Alis, ti si lepa iznutra i nemoj to nikada da zaboraviš", "Molim te nam otkrij kako si uspela da izgubiš 20 kg za tako kratko vreme", "Mislio sam da je ovo tvoja ćerka pre nego što sam pročitao poruku", samo su neke od reakcija na glumičin novi izgled.

Izvor: Instagram/aliceevansgruff

Podsetimo, cela javnost pratila je buran razvod slavne glumice i njenog bivšeg muža. Alis je nedavno otkrila da je u teškoj finansijskoj situaciji. "Dejli mejl" navodi da je Alis prijateljima rekla da ne može da plaća kiriju, ni hranu, kao i da razmišlja da se zaposli u kafiću. Razlog je taj što je sav novac potrošila na brakorazvodne parnice.

Glumica je pre dve godine doživela životni slom posle naizgled iznenadnog razvoda. "Tužne vesti. Moj voljeni muž, srodna duša od 20 godina, Joan Grifid, izjavio je da napušta svoju porodicu. Ja i naše mlade ćerke smo veoma zbunjene i tužne. Nije nam dat drugi razlog osim onog da me više ne voli. Žao mi je", napisala je u januaru 2021. na Tviteru.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)