VIDEO

POGLEDAJTE NOVO LICE EVE MENDEZ! Posle dužeg vremena u javnosti, svi komentarišu da više nije najlepša Kubanka!

Autor Tamara Veličković

Glumica Eva Mendez na udaru komentara zbog "novog lica".

Izvor: Instagram/evamendes

Glumica Eva Mendez pojavila se u javnosti nakon dužeg vremena i dobila niz negativnih komentara. Važi za najlepšu Kubanku, ali čak i njeni obožavatelji komentarišu da njena "titula" počinje da bledi. Razlog je novo lice koje je iznenadilo milione ljudi širom sveta.

Eva je gostovala u emisiji Today na NBC-ju. Govorila je o odnosu sa suprugom i odluci da napravi poslovnu pauzu nakon rođenja ćerke. Pored svih detalja koje je iznosila iz svog privatnog života, svi su komentarisali njen izgled. Korisnici mreža su istakli da njeno lice nije ono na koje su navikli, kao i da su sigurni da je glumica preterala sa filerima, naročito na obrazima i jagodicama.

"Eva, taj filer na obrazima je stvarno bio loša ideja", "Gledam li uopšte u istu osobu ili postoji neka nova Eva Mendez?", "Ovo ne može da bude Eva... Ko joj je ovo napravio?", "Šta je uradila sa svojim licem?", bili su samo neki od komentara. Da li se glumica podvrgla estetskoj intervenciji ili ne, nije poznato. Još uvek nije komentarisala. Pogledajte snimak koji je izazvao toliko pažnje:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)