Stil

VIKTORIJA BEKAM OTRIVA KAKO NEGUJE LICE! Prvo maska, pa onda stane pod svetlo

Autor Teodora Boškovski

Viktorija Bekam otkrila je svoju rutinu nege lica i kako joj polazi za rukom da uvek blista.

Izvor: Profimedia

Viktorija Bekam (49) je neko ko pažljivo vodi računa o svom telu i izgledu. Pazi šta jede, kako trenira, ali i šta stavlja na lice zbog čega joj je uvek tako blistavo. Ona je nedavno podelila svoje luksuzne tajne nege  svoje kože. U videu, koji je stekao više od 27.000 lajkova, bivša Spice Girl objasnila je:

"Dakle, ono što volim da radim jednom nedeljno je da odvojim vreme da tretiram svoju kožu. Jutros sam počela tako što sam stavila maska za lice. Obično volim da ostavim ove maske oko 45 minuta na sat. Nisu previše grube, samo veoma čiste i neguju", rekla je, prenosi Dejli Star.

U pitanju je kozmetika iz njene lične linije proizvoda. Dalje je rekla da za uklanjanje maski koristi dva sredstva za čišćenje. Tvrdi da je provela čitav život pokušavajući da pronađe sredstva za čišćenje koja uklanjaju šminku, a da ne skinu previše kože i ne uklone eterična ulja. Sada, ona ima svoju liniju da to uradi umesto nje.

Izvor: Instagram/ victoriabeckham

"Onda ću sedeti ispod svog LED crvenog svetla oko pola sata.Tako je važno kada imate vremena da to vreme iskoristite na zaista efikasan način. Trošenje vremena na sebe je toliko važno, i ne potcenjujem koliko je to teško. Svi smo mi zauzeti. Imamo toliko toga da uradimo", rekla je za kraj.

Pogledajte BONUS VIDEO kako se Viktorija Bekam šminka:

 (MONDO/T.B.)