Stil

JEDAN KORAK KOJI ĆE VAŠ ŽIVOT UČINITI BOLJIM I SIGURNIJIM

Izvor Promo

Kada bismo vas pitali šta vam je najvažnije u životu, šta biste odgovorili?

Izvor: Promo

 Da li je to porodica, karijera, lični razvoj, duhovnost ili nešto drugo? Da bi živeo u skladu sa svojim vrednostima i potrebama, čovek mora da kreira život po svojoj meri.

Život je neiscrpni izvor avantura koje čekaju da ih istražite. Svaki dan vam pruža priliku da odlučite kako ćete ga oblikovati i učiniti posebnim. Pozitivan pogled na svet podstiče vas da živite punim plućima, negujete zdrave odnose i brinete o sebi.

Život je i nepredvidiv, pa se često morate suočiti sa velikim izazovima. Baš kao što je za pozitivan stav prema životu potreban trud, važno je imati i sigurnosnu mrežu koja će vas podržati kada se stvari ne odvijaju onako kako ste planirali. U tome značajnu ulogu imaju Multilav životno i zdravstveno osiguranje.

Izvor: Promo

Osiguranje nudi spokoj i zaštitu u slučaju nezgode, bolesti ili drugih neočekivanih događaja. Omogućava vam da se fokusirate na lečenje i oporavak, umesto da brinete o finansijskim posledicama. Kada znate da ste pokriveni osiguranjem, onda znate da smo preduzeli sve što treba kako bismo zaštitili sebe i svoje najmilije.

Koliko Generali razume sve vaše potrebe, dokazuje Multilav – dobitna kombinacija životnog i zdravstvenog osiguranja. Zamislite osiguranje koje se prilagođava vašem životnom stilu. Jednostavno je, fleksibilno i bez ograničenja.

Multilav je više od običnog osiguranja jer vam pruža mogućnost da dodate jedno ili više dodatnih pokrića, prema sopstvenim potrebama. Imate mogućnost da ugovorite pokriće za smrt usled nesrećnog slučaja ili saobraćajne nezgode, invaliditet, bolnički dan, hirurške intervencije, lomove kostiju, teže bolesti i još mnogo toga. Multilav nije fiksna polisa. Možete da birate ono što vam je najpotrebnije, a pred kraj godine možete da isključite pokrića koja više ne želite i ugovorite nova.

Izvor: Promo

I na kraju, najbolje: cena osiguranja nije unapred određena. Zašto biste se zadovoljili standardnim ponudama kada možete da kreirate polisu po ceni koja je prilagođena vama?

Dok aktivno gradite pozitivan pogled na svet, ne zaboravite da on podrazumeva i vašu sigurnost. Budite odgovorni prema sebi i svojim najbližima, brinite o zdravlju i uživajte u svakom trenutku koji vam život pruža. Spokojno.