Stil

"IZDVOJILA SAM OKO 150 EVRA"! Pitali smo građane koliko treba da košta maturska haljina

Autor Teodora Boškovski

Mnogim roditeljima je kupovina maturske haljine veliki udarac na budžet.

Izvor: Mondo

U poslednje vreme srednjoškolke sve češće biraju brendirane modele, pa cene dosežu i do nekoliko stotina evra. Pitali smo prolaznice koliko po njihovom mišljenju treba da košta maturska haljina.

"Ja sam svoju matursku haljinu šila i platila sam je oko 15 hiljada. Možda je to za nekoga skupo, za nekoga jeftino, individualno je. Može da se nađe u nekim buticima i za do 5-6 hiljada i da stoji stvarno super", rekla je jedna sagovornica.

Cilj maturske večeri treba da bude dobar provod i zabava, zaključile su neke ispitanice:
"Ako ideš da se zabavljaš i da ti bude lepo, mislim da nije toliko važno koliko novca ćeš izdvojiti, bitno je da ona bude udobna, da ti bude lepo u njoj i da se ti dobro osećaš"

Bilo je i onih koje su za malu maturu potrošile pozamašnu sumu, ali i dalje smatraju da cena nije presudna za dobar izgled:

"Za malu maturu sam izdvojila čak 12 hiljada i to je uključivalo i prepravku haljine, ukupno oko 150 evra. Ima butika u kojima mogu da se kupe haljine za 4-5 hiljada i da izgledaju mnogo bolje nego ove skupe"

Dobar predlog mladim devojkama koje čeka ovakav izbor je da pokušaju da pronađu odevni komad koji će moći da koriste i kasnije, kao što je navela jedna sagovornica:

"Za moju matursku haljinu nisam dala mnogo novca, ali sam je nosila i kasnije".

A šta vi mislite, koliko novca treba da se izdvoji za matursku haljinu?

BONUS VIDEO: 

 (Mondo)