Stil

NAJBOLJI SAVEZNIK ZA NEGU KOŽE ČINI ČUDA: Mnoge žene ga zaboravljaju, a ključan je za tamne fleke i i sjajno lice!

Izvor Promo

Kada bismo vas pitali koji korak u nezi kože je najvažniji, šta biste odgovorili?

Izvor: Shutterstock/Look Studio

Istina je da mnoge žene daju pogrešan odgovor na ovo pitanje. Kako biste osigurali optimalnu zaštitu i očuvali zdrav i mladolik izgled kože, SPF ili zaštitni faktor od sunca, trebalo bi da bude najvažniji korak i neizostavan deo vaše rutine nege kože. Bez obzira na godišnje doba, sunčevi UV zraci jedan su od glavnih spoljašnjih faktora koji utiču na kožu. Prodiru u njene dublje slojeve i mogu da izazovu različite promene.

Kako bi se koža zaštitila od štetnih efekata UV zračenja, melanociti, odnosno ćelije u koži koje proizvode odgovarajuću količinu melanina, stvaraju dodatni melanin. Ovaj proces se dešava kao prirodna reakcija na izlaganje suncu i pokušaj organizma da se zaštiti od oštećenja. A za rezultat mogu nastati tamne fleke.

Zato se proizvodi za zaštitu od sunca preporučuju svakodnevno, čak i kada je oblačno ili kada niste direktno izloženi suncu. Postoje i sastojci koji dodatno poboljšavaju zaštitu. Vitamin C ima izvanredna antioksidativna svojstva koja pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala uzrokovanih izlaganjem suncu. Takođe, podstiče proizvodnju kolagena koji održava kožu čvrstom i elastičnom.

Izvor: Promo

Kombinacija zaštite od sunca i proizvoda sa vitaminom C je moćan saveznik za negu. To dokazuje GARNIER vitamin C dnevni fluid za blistavu kožu SPF50+. Ne samo da pruža visoku zaštitu od štetnih UV zraka, već i obogaćuje kožu vitaminom C.

Zašto se tolika moć krije u tubi od 40 ml?

Kombinujući godine istraživanja i ekspertize u oblasti zaštite od sunca sa formulom obogaćenom vitaminom C, GARNIER je stvorio proizvod koji čuva vašu kožu. Ovaj dnevni fluid deluje kao nevidljivi štit koji najveći organ štiti od oštećenja uzrokovanih sunčevim zračenjem. Osim toga, formula je obogaćena moćnim sastojcima poput niacinamida i vitamina C, koji pomažu u izbeljivanju tamnih fleka i pružaju vašoj koži neodoljiv sjaj.

Izvor: Promo

Lagana formula je pogodna za sve tonove kože, a istovremeno ne masti kožu i nije lepljiva. Klinički dokazi potvrđuju efikasnost GARNIER dnevnog fluida u smanjenju tamnih fleka za samo 8 nedelja. Od onih koji su ovu formulu probali, čak 82% primećuje smanjenje broja tamnih fleka, dok 96% se slaže da je koža sjajnija.

GARNIER posvetljujući dnevni fluid sa vitaminom C* i UV zaštitom SPF50+ Glow možete da koristite na nekoliko različitih načina - preko hidratantne kreme kao poslednji korak, kao zamenu za vašu dnevnu kremu ili kao savršenu podlogu za šminku. Ne samo da ćete zaštititi kožu od sunca, nego ćete imati čime da se pohvalite - sjajnom i ujednačenom kožom zdravog izgleda.

Tagovi