Stil

ISPLIVALA STARA FOTKA FAM FATAL RUMUNKE! Očarala ceo svet, a pogledajte kako je izgledala pre operacija

Autor Tamara Veličković

Madalina Dijana Genea je pre plastičnih operacija izgledala potpuno drugačije!

Izvor: Profimedia

Madalina Dijana Genea je Rumunka koju mnogi zovu "fam fatal ženom" i "naslednicom Sofije Loren". Svojim glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu opčinila je ceo svet. O njenoj lepoti pišu svi mediji, a čini se da je "najlepša žena sveta" neizostavni deo naslova koji je prate.

Ostvarila je uloge u filmovima Youth, Zoolander 2 i House of Gucci. Želi da njena glumačka karijera bude što uspešnija, ali od brojnih osuda ne može da pobegne. Mnogi je kritikuju da fotošopira svoje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama, a pišu i da je za takav izgled zadužena estetska hirurgija. Oni koji to tvrde, došli su do stare fotografije čuvene lepotice. Ovako je Madalina Dijana Genea izgledala pre operacija:

Danas je potpuno drugačija. Ima punije usne, manji nos i popularni "mačiji" izgled očiju. Podsetimo, Madalini modni stručnjaci uvek daju visoke oscene zbog specifičnog oblačenja. Oni ističu da je "oličenje glamura" i da nikada nije prešla granicu dobrog ukusa. Izdanje koje se dobro pamti jeste ono koje je iznela na 79. Filmskom festivalu u Veneciji. Tada se pojavila u haljini sa likom Merilin Monro.

Pogledajte kako sada izgleda Madalina:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)