Izbor srpskog zeta

"TO JE LJUBAV, BRAVO ŠVAJNI" Fotka Bastijana zapalila mreže, ne skida osmeh zbog srpskog magazina!

Autor Tamara Veličković

Bastijan Švajnštajger objavio je fotografiju sa magazinom Lepa & srećna, čiju naslovnu stranu ovog meseca krasi Ana Ivanović!

Izvor: Instagram/BastianSchweinsteiger

"Pogledajte ko je na naslovnici", poručio je Bastijan Švajnštajger uz fotografiju koju je upravo objavio na svom Instagram profilu. Sa osmehom na licu, u kežual izdanju, najpoznatiji srpski zet pokazao je kako uživa u čitanju magazina Lepa & srećna, koji je deo kompanije Wireless Media Group (WMG).

Naslovnu stranu za april 2024. krasi upravo Ana Ivanović, koja je za Lepu & srećnu ekskluzivno govorila o svom jedinstvenom putu do uspeha. Otkrila je kako je od teniske zvezde postala poslovna žena i vlasnica kozmetičke linije. "Mislim da je ono što sam naučila u sportu, primenljivo i na svaki drugi posao, a to su upornost, disciplina i vera u krajnji cilj. Radoznalost me stalno vuče da otkrivam nove stvari, a to često vodi i postavljanju novih ciljeva", samo je deo intervjua sa Anom Ivanović koji možete da pročitate u aprilskom izdanju koje otkriva tajne uspešnog ženskog preduzetništva.

Kolika je podrška svojoj supruzi, Bastijan je još jednom dokazao. Nakon što je objavio fotografiju, dobio je pohvale iz celog sveta, a nema sumnje da je ovaj potez oduševio i ljude iz Srbije. Za nepunih sat vremena dobio je hiljade lajkova i komentara. "Tako se pokazuje ljubav, bravo! Prelepa fotografija", "Legenda", "Prelepu ženu imaš", "Idealan muškarac", pisali su mnogi.

Pogledajte zajedničke fotke Ane i Bastijana:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)