Stil

"NIJE NI SMEŠNO, MOGU AUTO DA KUPIM!" Stiže nova moda, torba koja izgleda kao ceger za pijacu

Autor Tamara Veličković

Ceger za pijacu predstavljen je kao torba luksuznog brenda "Balensijaga".

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Još jedan modni komad koji izaziva oprečna mišljenja. Dok ga jedni hvale, drugi pišu da ne mogu da shvate "novu modu". Brend "Balensijaga" definitivno zna kako da bude u centru pažnje. I ovoga puta je uspeo tome, zahvaljujući torbi koja je deo letnje kolekcije za 2024. godinu. Ono što je interesantno, to je da je reč o aksesoaru koji izgleda isto kao ceger za pijacu.

Dva modela dolaze u dizajnu sa hlebom i bobičastim voćem. Plastificirani su, imaju podesive naramenice koje mogu da se skinu. Metalni delovi su od srebra, dok je u uglu utisnut logo "Balensijaga". Cena je izazvala pravu buru na društvenim mrežama. Košta 2.990 dolara, što je oko 2.800 evra! Mnogi pišu da za taj novac mogu da kupe automobil.

"Ma daj, više nije ni smešno", "Za te pare mogu da kupim automobil", "Sigurno se šalite", "Ovo služi za privlačenje pažnje", "Moja baba ima istu takvu", "Ne mogu da verujem", pisali su mnogi. Bilo je i onih koji su oduševljeni novom torbom. "Meni se ovo sviđa jer 'Balensijaga' izaziva bogate ljude tako što ih čini da izgledaju siromašno", glasio je jedan komentar.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)