Stil

VENČANJE OD 20 MILIONA € I 4 DANA! Milijarder se oženio manekenkom, a venčanica iznenadila ceo svet!

Autor Tamara Veličković

Milijarder Umar Kamani i model Nada Adel napravili su venčanje od četiri dana, a svi pričaju o venčanici zbog jednog detalja.

Izvor: YouTube/CLARA CLARE TV

Ako ste ljubitelj mode, sigurno ste nebrojeno puta videli na Instagramu da žene širom sveta nose Pretty Little Thing garderobu. Mnogi nisu znali da je osnivač popularnog brenda 36-godišnji milijarder Umar Kamani. Ceo svet bruji o njegovom venčanju sa 31-godišnjom manekenkom Nadom Adel, koje je organizovano na jugu Francuske. Svadba od 20 miliona evra trajala je čak četiri dana!

U četvrtak, kada je slavlje počelo, organizovana je žurka za goste. Petak je bio rezervisan za venčanje i ceremoniju kojoj su prisustvovale brojne zvezde, dok je u subotu održano tradicionalno indijsko venčanje. Poslednjeg dana su mladenci i gosti roštiljali, ali i dalje svi bruje o venčanici. Zašto?

Mnogi su očekivali da će videti unikatnu venčanicu, sa mnoštvo detalja i ukrasa koji se retko viđaju. Ipak, Nada je uspela sve da iznenadi izborom. Odlučila se za venčanicu brenda Dior, koju je za manekenku kreirala Maria Gracija Čiuri. Nada je imala potpuno suprotan zahtev - bez detalja, jednostavan i jasan model.

"Htela sam da venčanica sama po sebi bude detalj - dekolte, kroj, linije... Zamislila sam haljinu koja će biti bezvremenska, koja će istaći gracioznost i uzvišenost koje su uvek u trendu. Delimično me je inspirisala jedna crna haljina Grejs Keli", rekla je Nada koja, dok je hodala do oltara, Bočeli je pevao pesmu The Prayer.

"To je trenutak o kom svaka devojčica sanja, ali ovo je zaista bila bajka. Venčanje je bilo sa toliko stila, na takvoj lokaciji i, naravno, za muškarca iz snova", izjavila je Nada za Vogue Arabia koja se sa milijarderom verila 2021. godine. Tada je Umar unajmio kuću u Monte Karlu, ukrasio je belim ružama i uposlio 25 muzičara da odsviraju pesmu Beauty and the Beast.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)