Stil

SRPKINJA NA NAJSKUPLJEM VENČANJU GODINE! Tamara promenila 4 stajlinga zbog milijardera i manekenke

Autor Tamara Veličković

Tamara Kalinić prisustvovala je venčanju od 20 miliona evra, a njeni stajlinzi privukli su veliku pažnju.

Izvor: Instagram/tamara/printscreen

Milijarder indijskog porekla Umar Kamani oženio se manekenkom Nadom Adel koja je uzela njegovo prezime. O svadbi koja je koštala 20 miliona evra, bruji ceo svet. Trajalo je četiri dana, a mlada je sve iznenadila izborom venčanice. Među brojnim slavnim ličnostima, poput Maraje Keri i Andree Bočeli, našla se i srpska modna blogerka Tamara Kalinić.

Tamara je bliska prijateljica poznatom paru, a na Instagramu je delila neverovatne kadrove sa svečane ceremonije. Promenila je četiri stajlinga, a ako je suditi po komentarima, ne zna se koji je lepši, elegantniji i upadljiviji. Ono što je zanimljivo, to je da je blogerka svaku modnu kombinaciju uparila sa svojim izabranikom Filipom Testom.

Jedno od prvih izdanja kojim se pohvalila je bela haljina neobičnog kroja. Prostire se do poda, ima tanke bretele i duboki dekolte koji je ključan detalj! Filip je nosio pantalone i sako u istoj nijansi, sa zanimljivim detaljima poput marame oko vrata i lanca na džepu od pantalona.

Sledeći stajling koji je osvojio mnogo pozitivnih reakcija je potpuni kontrast prvom izboru. Tamara je obukla crnu haljinu sa rolka kragnom i predimenzioniranim kožnim detaljem na struku. Stajling je upotpunila srebrnom torbicom u obliku srca, dok je Filip nosio crni sako i pantalone.

Treći stajling je oduševio sve zvanice! Tamara je obukla svetloplavu haljinu tradicionalnog indijskog duha. Reč je o kreaciji libanskog dizajnera Elija Saba, koji se smatra magom visoke mode.

I poslednja modna kreacija bila je pravi pečat i dokaz zašto je Tamara jedna od najuticajnijih modnih blogerki u svetu. Obukla je crveni komplet koji se sastoji od topa dugih rukava i balske suknje. Poslednja kreacija izazvala je najviše pozitivnih komentara. Kako se vama dopadaju Tamarini modni izbori za ovo venčanje?

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)