ENTERIJER

VILA NIKOLINE PIŠEK OD 1,7 MILIONA €! Voditeljka se useljava, pogledajte kakva je unutra - sve pršti od luksuza

Autor Tamara Veličković

Nikolina Pišek pokazala je kako izgleda vila od 1,7 miliona evra!

Izvor: Instagram/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek useljava se u vilu vrednu 1,7 miliona evra u zagrebačkim Šestinama koju je kupila sa preminulim suprugom Vidojem Ristovićem. Sada je sa pratiocima podelila kako izgleda novi dom za koji je naručila poseban nameštaj. Uređen je po najnovijim trendovima, opremljen modernim i luksuznim detaljima, ali je još uvek u procesu sređivanja.

Kuća je 2022. osvanula na oglasu koji je u međuvremenu istekao. Vila ima 420 kvadrata, otvoreni prostor, a sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje. Okućnica ima 1.460 kvadrata, pisalo je u oglasu. Pogledajte kako sada izgleda:

"Work in progress. Svašta tu ima i još ništa nema", rekla je Nikolina i pokazala kako će izgledati garderober. "Mali noćni radovi", napisala je u opisu dok je slagala odeću. Nikolina je inače pre nekoliko dana otkrila da uskoro da menja svoju adresu.

"Bilo je dosta grbavo i izazovno, s dosta trkača na putu i biće još svakojakih situacija. Sledeće nedelje mi u isto vreme dolazi ekipa za selidbe, istovaruju stvari, a mi se nadamo obećanom dolasku nameštaja u utorak. Gde i na čemu ćemo spavati za to vreme, šta i gde da jedemo, gde da se tuširamo i šta da obučemo iz koje kutije - ne znamo. I povrh toga, imam dva snimanja, jednu dosta važnu žurku na koju moram da odem za moje drage prijatelje koji slave 20 godina postojanja i jedno putovanje u Beograd za isto tako drage neprijatelje, jer sam posle dve godine dobila pravo da prvi put uđem u stan preko sudova gde smo Una i ja živele deset godina", saopštila je Nikolina.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)