Ups

KAKAV KIKS GODINE, PRVO OČARALA PA RAZOČARALA: Naomi Kembel slučajno pokazala grudi, sve se videlo k'o dan

Autor Teodora Boškovski

Supermodel Naomi Kembel napravila je potpuni promašaj!

Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon što se pojavila na 77. kanskom festivalu savršeno odevena u haljini iz 1996. godine, Naomi Kambel je samo par sati nakon toga napravila kiks godine. Za večernji izalazak supermodel je promenila čitav stajling i iz elegantne dame, brzo se vratila u urbanu ženu.

Naomi je obukla kožnu maslinasto-zelenu jaknu sa kaišičima koji se kopčaju od početka do kraja. Međutim, ikona mode odlučila je da par kaišića otkopča više kako bi istakla grudi. Nije ni slutila da kroj jakne može da joj napravi problem. Jedan paparaco je "pogodio" pravi ugao i sa strane uspeo da uslika slavnu manekenku.

Kaišići nisi bili dovoljno pritegnuti te se jakna otvorila i otkrila i više nego što treba. U prvi plan mogle su da se vide Naomine grudi i bradavice. Ali, ona očigledno nije obraćala pažnju na to. Kako bi savršeno uparila stajling, dole je obukla lepršavu suknju u istom tonu koju je zbog dužine morala da drži u rukama. A kako se malo-malo vraća moda 90-ih tako je i Crna pantera pomno prati. Obula je crne špicaste štikle, slične kao što su se nosile krajem prošlog veka.

Pogledajte u galeriji kako je izgledala Naomi Kembel:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)