Stil

NE MOGU DA SE NAČUDE DA ONA IMA 43! Alesandrina haljina za Kan je pun pogodak, izgleda upola mlađe

Autor Tamara Veličković

Nežno izdanje Alesandre Ambrosio u Kanu!

Izvor: Anthony Carrel / Starface/Profimedia

Crveni tepih na 77. Kanskom festivalu nastavlja da okuplja brojna poznata imena. Njime je koračala i Alesandra Ambrosio, slavni Viktorijin anđeo. Verovali ili ne, brazilski model je u petoj deceniji! Ima 43 godine, a zbog fotki iz Kana, mnogi pišu da ne mogu da veruju jer Alesandra izgleda upola mlađe.

Izvor: SGP / ddp USA / Profimedia

Odlično zna da izabere garderobu kojom na vizuelni način postiže šta god poželi. Tako je za ovu priliku obukla nežnu haljinu. Dugački model roze boje ima prorez na leđima, a crne mašnice na bretelama dale su posebnu notu prolećne romantike. Alesandra je kosu vezala u elegantnu punđu, dok je na licu imala diskretnu šminku. Stajling je upotpunila efektnim kompletom minđuša i prstena.

Kako Alesandra izgleda toliko mlađe?

Zapadna kultura često povezuje imidž tipične Brazilke sa mračnom, egzotičnom lepoticom u perju koja danonoćno pleše na karnevalima. Međutim, prave tajne privlačnosti Brazilki su mnogo dublje. U Brazilu su moderni trendovi iznenađujuće pomešani sa autentičnim metodama nege koje su nasledile generacije brazilskih žena. Tako se rađa jedna veoma interesantna filozofija koja uključuje drevne tradicije, ljubav prema svom telu i prirodi i savremena dostignuća nauke i kozmetologije.

Izvor: Pool Photo Events 03/ipa-agency. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alesandra svoj dan najčešće počinje tostom od celog zrna i jajima. Ponekad dodaje slaninu ili dimljenu ćuretinu. Alesandra se trudi i da ujutru konzumira ugljene hidrate, pa često za doručak jede kolače, sendviče, đevreke i voće. Za ručak Alesandra voli da jede piletinu i kelj, salate od povrća, pirinač i pasulj. Ponekad za ručak ima supu ili suši od tunjevine.

"Generalno, ja sam uvek za umerenost. Ako odem u Brazil, gde svi vole testeninu i hleb, ješću šta god želim, a kada se vratim u Los Anđeles, vratiću se salatama, piletini, ribu i povrću", rekla je Alesandra jednom prilikom.

Ona je obožavatelj programa treninga Trejsi Anderson, koji kombinuje elemente pilatesa i plesa. U onim retkim prilikama, kada Alesandra nije u mogućnosti da poseti teretanu, zamenjuje je igranjem odbojke, biciklom ili plivanjem sa decom u bazenu. Svakodnevna bjuti rutina manekenka obuhvata tri faze: čišćenje, piling i negu protiv starenja sa vitaminom C. Alesandra je odrasla u sunčanom Brazilu, pa od detinjstva zna koliko je važno zaštititi kožu od štetnog dejstva ultraljubičastog zračenja.

Pogledajte fotke kada je Alesandra Ambrosio bila u Beogradu:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)