Stil

DŽEJ LO PRIZNALA DA JE MRŠAVIJA NEGO IKAD: Iznenadićete se kad čujete koliko kilograma ima sa 54 godine!

Autor Tamara Veličković

Usred glasina o bračnim problemima sa Benom Aflekom, Dženifer Lopez je priznala da je mršavija nego ikad.

Izvor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nema sumnje da Dženifer Lopez svojom figurom može da se hvali na sva usta. Ceo svet zna da je posvećena napornim treninzima, zdravoj ishrani i da strogo vodi računa o svom izgledu. U kreacijama koje ističu njene obline uvek zablista na crvenom tepihu, a sada je otkrila da nikad mršavija nije bila. Džej Lo trenira sa dva lična trenera, Dodom Romerom i Trejsijem Andersonom.

"Dženifer je sada u boljoj formi nego što je ikada bila. Ona je jaka ličnost, nikada se ni na šta ne žali. Šta god da joj kažem da uradi, uradiće", rekao je Romero i dodao da latino diva trenira tri puta nedeljno. Džej Lo je godinama održavala kilažu od 65 kg, a sada ima 60 kg.

"Upravo sam završila snimanje filma pod nazivom Kiss of the Spider Woman, koji se bavi pevanjem i plesom, što je bilo podjednako uzbudljivo i iscrpljujuće. Tanja sam nego ikada, u borbenoj sam formi", rekla je Džej Lo u emisiji, a njeni treneri su otkrili na koji način je postigla devojačku kilažu.

Lopez uvek radi tri serije trbušnjaka, a posebno je posvećena vežbama za gluteus. Njena omiljena vežba je iskorak koji podiže zadnjicu. Obožava aerobik i ples, a veliku pažnju posvećuje vežbama za struk. Bez obzira na to što su treninzi prilično naporni, Džej Lo uvek pazi šta jede.

"Kako starite, morate biti strožiji. Pevačica se kloni šećera i mlečnih proizvoda, ali se s vremena na vreme prepusti. Ako njena deca žele da jedu obrok koji nije najmanje kaloričan, Dženifer će taj obrok pojesti sa njima. Nije striktna", rekao je Romero i dodao da Džej Lo uvek izbegava prerađenu hranu.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)