VIDEO

KUPIO NAPUŠTENO SKLADIŠTE ZA 380 €: "Nije me lako šokirati, ali čudo je šta me je sačekalo unutra!"

Autor Tamara Veličković

"I mene je iznenadio ovaj ulov", rekao je jutjuber kad je video šta se nalazi u napuštenom skladištu koje je kupio za 380 evra.

Izvor: Instagram/wadesventures/Printscreen

Vejd je 37-godišnji jutjuber kog mnogi prate na profilu Wades Venture. Odlučio je da kupio napušteno skladište za 380 evra, pod uslovom da ne zna šta se nalazi u njemu. Pošto zakupac nije platio zakupninu magacina, ono je licitirano. Kada je Vejd otvorio skladište, iznenadio se zbog onoga što se nalazi unutra - roba u vrednosti od 65.000 evra!

Dok je preturao po svim kutijama, Vejd je uočio puno dizajnerskih stvari. Dobio je skupocenu obuću, odeću, tašne... Većina modnih komada je imala etikete i dalje, sa istaknutim cenama. Tako je Vejd postao vlasnik 400 pari ženskih cipela, a procenio je da je vrednost celokupne garderobe i obuće oko 65.000 evra.

"Nije me lako šokirati. Kupio sam 400, možda 500 ovih magacina. Većina korisnih stvari završava u filantropskim organizacijama. Ljudi misle da, pošto se ovim bavim već duže vreme, imam mnogo takvih 'ulova', ali i mene je to šokiralo. Ovo je čudo! Oko 70 odsto stvari koje nađem u magacinima se koristi. U ovom slučaju, sve je bilo novo", rekao je Vejd.

Pogledajte kako izgleda skladište:

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)