ANKETA

DA LI BISTE NOSILI OVE FARMERKE? Na mrežama se trenutno vodi rat, ljudi gledaju i ne veruju!

Autor Tamara Veličković

Manekenka je bila najhrabrija i prva obukla farmerke o kojima svi bruje i pišu da su "bizarne".

Izvor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Da granice u svetu mode ne postoje, dokazuje najnoviji model farmerki koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama. Trend "široki stil 90-ih" naterao je mnoge da se češu po glavi, nakon što su popularnu manekenku videli u farmerkama sa prorezom na zadnjici. Dakle, ako biste odlučili da ih nosite, cela zadnjica bi vam bila potpuno otkrivena. Da li je popularni brend, koji obožavaju i žene u Srbiji, ovoga puta otišao predaleko?

Na mrežama je osvanuo snimak sa manekenkama koje reklamiraju ove farmerke i bikini. Obukle su kupaće kostime sa zlatnim lančićima, a jedna od njih je nosila farmerke sa prorezom na zadnjici. Ovaj model je bukvalno iscepan pozadi, a dve gajke povezuje par zihernadli. "Letnje vibracije su visoke i zovu tebe i tvoju najbolju drugaricu", glasi opis ovog snimka. Pogledajte kako izgledaju farmerke:

Bez teksta su ostali čak i oni koji najviše vole da eksperimentišu sa modom i brišu njena osnovna pravila. Mnogi su istakli da su ove farmerke bizarne, da ne znaju čemu uopšte služe, gde se nose i ko ih je izmislio, kao i da izgledaju kao "optad sa ulice". Ono što je posebno interesantno, to je da je interesovanje za njih ogromno. Šta vi mislite?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)