"GOLE BUTINE I DEKOLTE, NEPOŠTOVANJE" Nađu osudili jer je sedela u izazovnoj venčanici u crkvi, posramila ih odgovorom

Jedna Srpkinja jedva je izdržala na sopstvenom venčanju.

TikTok/mitovna/Printscreen

Venčanje je jedan od najsrećnijih dana u životu dvoje ljude koji na taj način žele da krunišu svoju ljubav. Crkvenim činom zavetuju se da će život provesti zajedno i biti tu jedno za drugo i u dobru i u zlu. Međutim dešava se da neki budu pod "testom" i na sam dan venčanje.

Trenutak kada sve treba da protekne u sreći i odličnom raspoloženju za jednu mladu se pretvorilo u poteškoću. "Koja je verovatnoća da vam bude loše veče pre venčanja?", zapitala se Srpkinja Nađa Mitov koja je na društvenoj mreži TikTok podelila svu muku koju je doživela toga dana. Ona u crkvi u jednom trenutku nije mogla ni da stoji, te je morala da sedne na stolicu. 

Venčanje je uveliko do detalja bilo isplanirano i rezervisano za 19. maj ove godine. Nađa je u svom video obraćanju do detalja obajsnila šta se zapravo desilo. Dva dana ranije ona je sve organizovala, od benda, prostora, šminkanja, fotografa i sve po redu što je potrebno za venčanje.

"Dan ranije (u subotu) sam odlučila da ću odmarati i da neću ništa raditi, već provesti dan kod kuće sa Bojanom i ćerkom. Spavala sam po sat vremena dva puta, baš sam odmorila I bila sam apsolutna spremna za venčanje ili sam barem mislila da sam spremna”, započela je Nađa, a zatim se osvrnula na to šta je jela dan pre venčanja.

TikTok/mitovna/Printscreen 

"Taj dan sam jela salatu za večeru oko 6, 7 i posle toga sam jela trešnje i jagode koje nisam oprala u sodi bikarboni. ali sam ih dobro isprala u vodi. Ja sam legala da spavam oko 12, žmurila sam i nisam mogla da zaspim. Znate onaj osećaj kada vam se povrća ali trpite, pogledam na sat pola jedan, trpim, jedan, pola dva ustanem i ispovraćam se. Posle pet minut opet, opet i opet", objasnila je mlada koja je tek u pet ujutru popila lek za mučninu iz apoteke.

Ispod videa koje je pregledalo milion ljudi, osvanuli su brojni komenari, kako oni puni kritike, tako i oni reči hvale. Prvi među njima je bio šaljivog konteksta. Naime jedan korisnik je smatrao da to što joj je bilo loše predstavlja znak da se ne treba venčavati. Bilo je i onih koji su se osvrnuli na njeno oblačenje u crkvi, te su smatrali da je bila neprikladno obučena. 

"Malo je degutantno, a pored toga i nepoštovanje te crkve ući sa golim butinama do iznad kolena, gola ramena, leđa i sa takvim dekolteom", napisao je jedan korisnik, dok je drugi istakao da upravo olvakvo oblačenje nije po crkvenim kodeksima. 

Jedna devojka se mislila da se mlada možda otrovala hranom, što se i njoj desilo na sopstvenom venčanju, a bili je i onih koji su aludirali na nije možda trudna.

Pogledajte detaljnije u videu:

This browser does not support the video element.

Venčanje  TikTok/mitovna

 (MONDO/T.B.)