Vau!

MIS LIBIJE, POTOMAK GADAFIJA OSTAVLJA BEZ DAHA: 7 puta je pobedila rak, slučajno je uslikali u Milanu

Autor Teodora Boškovski

Mis Libije Ajmani Gadafi je nestvarno lepa žena!

Izvor: TikTok/aimani.salem

Ulični fotograf Edoardo Žirardin, šetajući ulicama Milana, nije ni slutio da će da naiđe na nestvarno lepu ženu. Nije odoleo da je zaustavi i upita za nekoliko fotografija za njegovu stranicu. Sve bi to bilo potpuno uobičajeno da prelepa Ajmina nije tada, 2023. godine, bila Mis Libije.

Lepota nalik na onu s Bliskog istoka očarala je ne samo fotografa, već i usputne prolaznike, ali i ljude iz čitavog sveta koji su kasnije saznali za ovu lepoticu. Inače, Ajmina vodi poreklo iz čuvene porodice Gadafi i nekadašnjeg predsednika Libije. Kako je sama rekla, u svetu nije bila medijski ispraćena zbog političke situacije u njenoj zemlji i odnosa drugih zemlja prema njoj. A, onda je njen lik ugledao svetlost dana nakon što je otkrila svoju tužnu priču. 

Naime, Ajmani koja sada ima 24 godine sedam puta se za života izborila sa rakom. Došla je u Milano nakon proglašenje titule Mis Libije 2023. godine kako bi uradila intervju za magazin Vouge. 

"Borila sam se sa rakom sedam puta. Ja sam i borac pritiv raka, ali i rata.Ja sam iz Gadafi porodice, videla sam rat, videla sam bolest, ali sam srećna da mogu da pomažem ljudima i bebama”, rekla je Ajmani fotografu pre nego što je napravio magične fotografije njene prirodne lepote.

Ajmani studira u Milanu medicinu, tačnije psihijatriju i bavi se ujedno modelingom. Toliko toga se malo zna o njenom privatnom života, a kako je u jedno m videu naglasila, jako joj nedostaje Libija koja je nekada bila i veruje da če njen narod da doživi obnovu. 

Pogledajte u videu kako izgleda Ajmani Gadafi:

 (MONDO/T.B.)